teisipäev, 11. detsember 2007

Et see blogi mõte kohe alguses ainult mõtteks ei jääks...

... siis panen veel mõned mõtted ja vahepeal kogetu kirja. Vahepealset "auku" kirjatüki osas võib enamjaolt küll mu enda laiskuse arvele panna, kuid jube hea on samas väita, et kolm-neli päeva ei olnud interneti ühendus eriti tasemel :D Tegelikult said mu eelmised ja samas esimesed reakesed siin lehel kirjutatud sama tähelepaneku saatel, kuid õnneks kokkuvõttes kõik laabus :) Tegelikult kui aus olla, siis vist nädal ongi selline aeg, mis on täiesti paras mõtetekogumise jaoks, et siis jälle üht-teist kirja võiks panna. Justöeldu vastupidise käitumise jätkuks mainin kohe ära, et ega erilist muljete pajatamist seekord ei tulegi, pigem laseks mõnel pildil enda eest jutustada.

Nii siis ongi, et pimedad ja sombused argipäevad möödusid nagu enamus 25. aastastel inimolevustel see möödub - ikka töötades. Ja kui juba see teema jutuks tuli, siis see igapäevane joonte tõmbamine hakkab suht ära tüütama. Kõlab ehk tobedalt, aga tahaks millegi arhitekti tööst veelgi loovama tegevusega tegeleda- sumpaks sohus, roniks küngaste vahel, naudiks niisama, pildistaks loodust jne- teeks midagi ägedat ühesõnaga. Aga kuidas sa ikka üle öö oma igapäevased toimetused selja taha jätad ja uude tundmatusse keskkonda kihutad.

Õnneks on keegi tark inimene nädalavahetuse välja mõelnud ja nii sai siis aeg veidike maha võetud ja tegeletud endale südamelähedaste asjadega- õde käis perega Tallinnast külas; Eva oli samuti koguaeg silmapiiril; ema-isa olid samuti peamiselt kodused; paari sõbraga trehvas kokku ning isegi fotoaparaadi taga sai nii palju oldud, kui praegune "talvine" ilm seda võimaldab- mis sa hing veel tahta oskad :)

Kulat küll, tooge mandariine juurde!
Canon 50 F1.8


"Onju ma tekitan tagumise taimega sümmeetria!?"
Canon 50 F1.8


Loomulikult sai teoks järjekordne käik Lohule Eva ja Džupiitoga. Ja oh neid järjekordseid õnnehetki, kui see loom sealt poole ruutmeetri suurusest puurist välja musta mulla peale sai :D Eriti huvitavad ja värskendavad tundusid üksikud lumejäänukesed, kui nagu adrana, nina ees neist läbi sai tungida :)

Esimesed joovastushetked detsemrikuisel talvekuul
Canon 70-200 L F4


Mida rohkem asju, mille vahel siblida, seda parem ;)
Canon 70-200 L F4


"Lihtsalt naudin päikest ;)"
Canon 70-200 L F4


Ja teise advendi eelõhtul suutis isa ahjus kala valmis meisterdada :) Veini kõrvale ja maitseb päris hea teine ;)

Teen nägusid :/
Canon 10-22 F3.5-4.5

Kommentaare ei ole: